Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de agua
- 600 - 800 g de coliflor, en trozos (4 cm)
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- 4 jitomates, en cuartos
- 1 chile verde, fresco, sin semillas
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas
- 65 g de hojas de cilantro
- 200 g de clamato
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 60 g de jugo de limón amarillo
- 50 g de catsup
- 1 aguacate, en rebanadas finas
- tostadas, para servir
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 455.3 kJ / 108.8 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 438.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papitas negras
55min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20min
Chorizo de champiñones
20min
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25min
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Carnitas de Marlin
40min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 godz. 30 min
Pasta de jitomate
2 godz. 40 min
Coctel de champiñones
20min