Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en morceaux
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 90 g d'eau froide
- 1 ½ pincée de sel
La garniture
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 400 g d'eau
- 4 poires Williams, coupées en deux
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 20 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3803.8 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 63.3 g
- Vetten
- 67.5 g
- Verzadigd vet
- 45.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 593.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coque croustillante au chocolat et à la framboise
4 Std. 20 Min
Mousse au citron et langues-de-chat au citron
3 Std. 45 Min
Tropézienne, fleur d'oranger et curd de clémentine
3h
Feuilletés aux fruits de saison
Geen beoordelingen
Soufflé à la vanille
45min
Fôret-noire
5 Std. 15 Min
Croustade gasconne aux pommes
45min
Succès praliné
1h 40 min
Croustades de pomélo au sabayon et sésame noir
40 min
Ganache au chocolat, poire et tuiles aux noisettes
2u.
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30min
Coulants au citron
1h