Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La dacquoise aux noisettes
- 130 g de sucre en poudre
- 150 g de noisettes
- 5 blancs d'œufs
La crème au chocolat blanc
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 125 g de lait
- 2 jaunes d'œufs
- 125 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 1 pincée de vanille en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
La garniture aux fruits
- 300 g de fruits rouges frais variés, et un peu pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1692.1 kJ / 404.4 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 62.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche vanille et framboise
50 Std. 30 Min
Entremets pistache et rhubarbe
12h
Chocolat liégeois
4h 30min
Tarte au citron destructurée
20 min
Choux craquelins au gianduja
17u.
Fougasse catalane
6u. 25min
Paris-Brest
3h
Pannacotta façon cappuccino
4h 30min
Entremets Passion et mangue
12 Std. 30 Min
Succès praliné
1h 40min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14h
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min