Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La dacquoise aux noisettes
- 130 g de sucre en poudre
- 150 g de noisettes
- 5 blancs d'œufs
La crème au chocolat blanc
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 125 g de lait
- 125 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de vanille en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
La garniture aux fruits
- 300 g de fruits rouges frais variés, et un peu pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1692.1 kJ / 404.4 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 62.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Succès praliné
1h 40min
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Tarte entremets chocolat et noisette
18h 30min
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30min
Le drômois
12 Std. 45 Min
Semifrio pêche-abricot
3h 35 min
Verano
12 Std. 45 Min
Entremets aux fraises de Plougastel
5 Std.
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 Std.
Royal au chocolat
3 godz. 30 min
Trianon
3h
Délice pomme-speculoos
12 Std.