Compatibele versies
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (3 cm)
- 90 g di scalogni, tagliati a metà
- 10 g di olio di oliva
- 30 g di burro, non salato
- 320 g di riso per risotto (ad es. Carnaroli, cottura: 20 minuti)
- 80 g di vino bianco, secco
- 730 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
Insalata di carote e mele e finitura del risotto
- 300 - 400 g di carote, pelate, a pezzi, a piacere
- 200 - 300 g di mele, private del torsolo, a pezzi, a piacere
- 20 g di olio vegetale
- 20 - 30 g di aceto di vino bianco, a piacere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 100 - 150 g di spinaci
- 20 grammo di burro, non salato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2623 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1294 mg
Alternatieve recepten
Purè di patate nature
55 Min
Torta allo yogurt
1 Std. 40 Min
Torta di mele
1sa
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Risotto alla zucca
35 dk
Risotto alla milanese
30 Min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40 dk
Besciamella
15 Min
Crostata di marmellata
1 Std. 10 Min
Pizza quattro stagioni
Geen beoordelingen
Pizza margherita
2h 10min
Zuppa di zucca
35 dk