Apparaten en accessoires
Gebakken buns
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
20 stuks
Ingrediënten
Vleesvulling
-
varkensgehakt400 g
-
zout1 tl
-
suiker15 g
-
gemalen witte peper½ tl
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
sojasaus15 g
-
water50 g
Deeg
-
water250 g
-
suiker15 g
-
gedroogde gist1 tl
-
bloem (ong. 10% eiwit)500 g
-
zout½ tl
-
olie5 g
Het bakken van de buns
-
olie1 el
-
water100 g
-
zwart sesamzaad1 tl
-
lente-uien dun gehakt15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
124 mg
Eiwitten
6.8 g
Calorieën
640.4 kJ /
153.2 kcal
Vetten
4.6 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
12.4 g
Koolhydraten
20.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Brak ocen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Brak ocen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Brak ocen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Brak ocen
Geode cake
Brak ocen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Brak ocen
Gevulde vis
1 godz. 50 min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Brak ocen
Maanzaadslakken
Brak ocen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Groentepannenkoekjes
20 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min