
Apparaten en accessoires
Gebakken buns
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
20 stuks
Ingrediënten
Vleesvulling
-
varkensgehakt400 g
-
zout1 tl
-
suiker15 g
-
gemalen witte peper½ tl
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
sojasaus15 g
-
water50 g
Deeg
-
water250 g
-
suiker15 g
-
gedroogde gist1 tl
-
bloem (ong. 10% eiwit)500 g
-
zout½ tl
-
olie5 g
Het bakken van de buns
-
olie1 el
-
water100 g
-
zwart sesamzaad1 tl
-
lente-uien dun gehakt15 g
Voeding per 1 stuk
Calorieën
153.2 kcal /
640.4 kJ
Eiwitten
6.8 g
Vetten
4.6 g
Koolhydraten
20.5 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
12.4 g
Natrium
124 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux