Apparaten en accessoires
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Voorbereiding. 45min
Totaal 9u. 20min
40 stuks
Ingrediënten
-
Cecina ham in stukken (zie tip)150 g
-
olijfolie20 g
-
boter60 g
-
uien in stukken40 g
-
bloem160 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
verse geitenkaas150 g
-
paneermeel300 - 400 g
-
eieren los geklopt2 - 3
-
bakolie500 - 600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
182.8 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
514 kJ /
123 kcal
Vetten
7.5 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
7.5 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Runderpastei met bier
1u. 40min
Mojito
10min
Speculoospasta
10min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Bolognesesaus
1u. 15min
Zachte Appelcake
50min