
Apparaten en accessoires
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Voorbereiding. 45min
Totaal 9u. 20min
40 stuks
Ingrediënten
-
Cecina ham in stukken (zie tip)150 g
-
olijfolie20 g
-
boter60 g
-
uien in stukken40 g
-
bloem160 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
verse geitenkaas150 g
-
paneermeel300 - 400 g
-
eieren los geklopt2 - 3
-
bakolie500 - 600 g
Voeding per 1 stuk
Calorieën
123 kcal /
514 kJ
Eiwitten
4.1 g
Vetten
7.5 g
Koolhydraten
1 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
7.5 g
Natrium
182.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Paëlla
Geen beoordelingen
Pasta met crème van pistache
Geen beoordelingen
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Green Godess Salade
20min
Ovenburger
1u. 45min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.