Apparaten en accessoires
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Voorbereiding. 45min
Totaal 9u. 20min
40 stuks
Ingrediënten
-
Cecina ham in stukken (zie tip)150 g
-
olijfolie20 g
-
boter60 g
-
uien in stukken40 g
-
bloem160 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
verse geitenkaas150 g
-
paneermeel300 - 400 g
-
eieren los geklopt2 - 3
-
bakolie500 - 600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
182.8 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
514 kJ /
123 kcal
Vetten
7.5 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
7.5 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mosselen met Frietjes
45 Min
Vleesbouillonpasta
45 Min
Perzik Bellini
5 Min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Curryworst en linzen
1 Std.
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
Appelmuffins
40 Min
Keftedes (gehaktballen)
2 Std. 30 Min
Yoghurtdressing
5 Min
Vanille-ijs
12 Std.