
Apparaten en accessoires
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Voorbereiding. 45min
Totaal 9u. 20min
40 stuks
Ingrediënten
-
Cecina ham in stukken (zie tip)150 g
-
olijfolie20 g
-
boter60 g
-
uien in stukken40 g
-
bloem160 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
verse geitenkaas150 g
-
paneermeel300 - 400 g
-
eieren los geklopt2 - 3
-
bakolie500 - 600 g
Voeding per 1 stuk
Calorieën
123 kcal /
514 kJ
Eiwitten
4.1 g
Vetten
7.5 g
Koolhydraten
1 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
7.5 g
Natrium
182.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux