Apparaten en accessoires
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Voorbereiding. 45min
Totaal 9u. 20min
40 stuks
Ingrediënten
-
Cecina ham in stukken (zie tip)150 g
-
olijfolie20 g
-
boter60 g
-
uien in stukken40 g
-
bloem160 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
verse geitenkaas150 g
-
paneermeel300 - 400 g
-
eieren los geklopt2 - 3
-
bakolie500 - 600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
182.8 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
514 kJ /
123 kcal
Vetten
7.5 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
7.5 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Mosselen Marinière
Geen beoordelingen
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Franse brunch
Geen beoordelingen
Yoghurtdressing
5min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Verse zomerse loempia’s
30min
Vanille-ijs
12u.