
Apparaten en accessoires
Verse kaas met walnoten en weibrood
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u. 15min
12 porties
Ingrediënten
Verse kaas met walnoten
-
verse volle melk1500 g
-
zure room, 18% vet200 g
-
water250 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
warm water voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
-
manitoba bloem (met ± 13% eiwit)320 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
olijfolie50 g
-
suiker1 tl
-
ei1
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
zout1 tl
-
honing (optioneel) als afwerking
Voeding per 1 portie
Calorieën
343.5 kcal /
1437.2 kJ
Eiwitten
10.3 g
Vetten
17.9 g
Koolhydraten
36.8 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
5.3 g
Natrium
366.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Fermentatie modus
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Geen beoordelingen
Vanillesiroop
30min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Kweeperentaart
Geen beoordelingen
Pistache en amandel filo spiraal
Geen beoordelingen
Granité van koffie
8u. 10min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Shortbread karamel gezouten boter
2u. 25min