Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Verse kaas met walnoten
- 1500 g verse volle melk
- 200 g zure room, 18% vet
- 250 g water
- 30 g vers geperst citroensap
- 100 g walnoten, gehalveerd
- warm water, voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
- 320 g manitoba bloem (met ± 13% eiwit)
- 100 g volkoren tarwebloem
- 50 g olijfolie
- 1 tl suiker
- 1 ei
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 1 tl zout
- honing, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1437.2 kJ / 343.5 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 366.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Cholent
Nessuna valutazione
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Nessuna valutazione
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nessuna valutazione
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Citroencurd
1h
Gestoomd volkorenbrood
2 godz.
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Nessuna valutazione
Citroencake
2 godz.