Apparaten en accessoires
Verse kaas met walnoten en weibrood
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u. 15min
12 porties
Ingrediënten
Verse kaas met walnoten
-
verse volle melk1500 g
-
zure room, 18% vet200 g
-
water250 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
warm water voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
-
manitoba bloem (met ± 13% eiwit)320 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
olijfolie50 g
-
suiker1 tl
-
ei1
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
zout1 tl
-
honing (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
366.4 mg
Eiwitten
10.3 g
Calorieën
1437.2 kJ /
343.5 kcal
Vetten
17.9 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
36.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentatie modus
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De wafels van de foor
3u.
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Gewone yoghurt
14u.
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Geen beoordelingen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Karamelpoeder
1u.
Oranje gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5u.
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Zeevruchtensoep
30min
Kerst stol
2u. 20min
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen