Apparaten en accessoires
Verse kaas met walnoten en weibrood
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u. 15min
12 porties
Ingrediënten
Verse kaas met walnoten
-
verse volle melk1500 g
-
zure room, 18% vet200 g
-
water250 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
warm water voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
-
manitoba bloem (met ± 13% eiwit)320 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
olijfolie50 g
-
suiker1 tl
-
ei1
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
zout1 tl
-
honing (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
366.4 mg
Eiwitten
10.3 g
Calorieën
1437.2 kJ /
343.5 kcal
Vetten
17.9 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
36.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentatie modus
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chicago deep dish-pizza
Geen beoordelingen
Gestoomde pesto broodjes
Geen beoordelingen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Geen beoordelingen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
XXL - Pompoensoep
50min
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13u. 25min
Quinoakoekjes
1u.
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3u.
BBQ-saus
20min