Apparaten en accessoires
Verse kaas met walnoten en weibrood
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u. 15min
12 porties
Ingrediënten
Verse kaas met walnoten
-
verse volle melk1500 g
-
zure room, 18% vet200 g
-
water250 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
walnoten, gehalveerd100 g
-
warm water voldoende hoeveelheid om te bedekken
Weibrood
-
manitoba bloem (met ± 13% eiwit)320 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
olijfolie50 g
-
suiker1 tl
-
ei1
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
zout1 tl
-
honing (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
366.4 mg
Eiwitten
10.3 g
Calorieën
1437.2 kJ /
343.5 kcal
Vetten
17.9 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
5.3 g
Koolhydraten
36.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentatie modus
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Vegan boter
Geen beoordelingen
Matzeballen
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Aardbeien mille-feuille
5u.
Nougat-koekjes
Geen beoordelingen
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Ontbijt gebak
40min
Rabarberijs
36u. 25min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min