Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
荷兰酱
- 15 克 水
- 30 克 柠檬汁
- 225 克 黄油 ,切块
- 4 颗 蛋黄 (大号鸡蛋)
- ½ 茶匙 盐 ,依个人口味调整
- 1 小撮 黑胡椒粉 ,依个人口味调整
三文鱼,芦笋和米饭
-
30
克 新鲜香菜叶
of 30 克 欧芹叶 - 1 颗 柠檬 ,自取黄色部分的皮
- 285 克 泰国香米
- 1000 克 水
- 1 茶匙 洋葱 粉
- ½ 茶匙 香蒜粉
- ½ 茶匙 盐 ,依个人口味调整
-
340
克 芦笋
of 340 克 西兰花, 切小朵 - 450 克 新鲜三文鱼鱼排 ,不带皮的(约3厘米厚)
- 黑胡椒粉 ,依个人口味调整
- 1 汤匙 柠檬汁
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3778 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 672 mg