瑞士薏仁燉牛肉湯

瑞士薏仁燉牛肉湯

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 人份

Ingrediënten

  • 洋蔥 切對半
    80 克
  • 紅蘿蔔 切塊 (3公分)
    60 克
  • 韭蔥 切塊 (3公分)
    100 克
  • 根芹菜 切塊 (3公分)
    100 克
  • 瑞士風乾牛肉 (Bündnerfleisch),切條 (2公分)
    100 克
  • 無鹽奶油
    30 克
  • 珍珠薏仁
    80 克
  • 900 克
  • 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
    2 塊
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
    100 克
  • 依個人口味調整
    1 小撮
  • 胡椒粉 依個人口味調整
    1 小撮
  • 新鮮平葉巴西利 (約10克),僅取葉,切碎
    ½ 把

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 9 g
Calorieën 1137 kJ / 273 kcal
Vetten 17 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...