Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 150 g leite
- 5 g fermento de padeiro seco
- 1 c. sopa de açúcar
- 280 g farinha tipo 65
- 55 g manteiga
- 1 gema de ovo
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 400 g água
- 5 ovos
- 500 g acelga cortada em pedaços
- 60 g cebolo (spring onion) cortado em rodelas
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 50 g mistura de ervas aromáticas frescas (cebolinho, salsa, funcho, estragão), só as folhas
- 150 g queijo-creme
- ½ c. chá de pimenta preta
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1512.5 kJ / 361.5 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 430 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu: Sopa de cogumelos; Pimentos recheados com arroz e molho de tomate
1h 5min
Sopa picante de lentilhas vermelhas e tomate com batatas recheadas a vapor
55min
Ganache de coco para macarons
3h 15min
Pó de caril (mistura de especiarias)
10min
Manakish (pão za'atar)
2h 40min
Tártaro de legumes e algas
Geen beoordelingen
Pita de trigo integral
1h 35min
Zabaione
15min
Gelado de caramelo salgado
14h
Hambúrgueres de peixe com maionese de paprika
30min
Risoto doce de vinho do Porto branco com praliné
1u. 15min
Macarons cor-de-rosa com ganache de morango
2 godz. 30 min