Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 150 g leite
- 5 g fermento de padeiro seco
- 1 c. sopa de açúcar
- 280 g farinha tipo 65
- 55 g manteiga
- 1 gema de ovo
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 400 g água
- 5 ovos
- 500 g acelga cortada em pedaços
- 60 g cebolo (spring onion) cortado em rodelas
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 50 g mistura de ervas aromáticas frescas (cebolinho, salsa, funcho, estragão), só as folhas
- 150 g queijo-creme
- ½ c. chá de pimenta preta
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1512.5 kJ / 361.5 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 430 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini caracóis de canela
1h 30min
Donuts de sushi
50min
Sopa de ananás com gambas picantes
1h 15min
Pão alemão
2h
Gelado de limão com gengibre
3u. 15min
Salada de beterraba e maçã espiralizadas com feta e nozes - TM5
Geen beoordelingen
Mochis de sésamo preto
24h
Mac & cheese com queijo cheddar vegan
3 Std.
Salada de bacalhau, aipo e tomate com vinagreta
1h 15min
Rolos de arroz de camarão
1h
Massa de tinta de choco
Geen beoordelingen
Pão recheado com ovo e tomate seco
1h 30min