Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 粒 蒜頭
- 100 克 洋蔥 ,切塊 (2-3公分)
- 50 克 紅甜椒 ,切塊 (2-3公分)
- 50 克 青椒 ,切塊 (2-3公分)
- 50 克 橄欖油
- 100 克 蘑菇 ,切4等分
- 100 克 櫛瓜 ,切方塊 (1公分)
- 100 克 冷凍四季豆 ,切塊
- 200 克 短梗米
- 1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
- 1 大匙 紅椒粉
- 1 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 食用色素
- 650 克 水
- 200 - 400 克 罐裝白色鷹嘴豆 ,洗淨瀝乾
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 811.5 mg