Compatibele versies
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Atún crujiente
- 70 g de fécula de maíz
- 3 claras de huevo
- 40 g de panko
- 40 g de coco rallado sin azúcar
- 1 cdita de sal
- 4 piezas de atún fresco (aprox. 12 x 2.5 cm)
Salsa de ciruelas
- 80 g de ciruela pasa deshuesada
- 300 g de vino dulce, tipo Moscatel
- 200 g de crema (18% grasa)
- ½ cdita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 4 cdas de aceite vegetal (para sellar el atún)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 585.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de camarón y espárragos
45min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Rollos de lasaña con espinacas
1h
Puré de papa criolla y crema de coco
40min
Tostadas de jícama con tinga de pollo
30 min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40min
Banh xeo (crepas vietnamitas con camarón)
1h 30min
Camarones al ajillo
25 min
Pescado con ajo y chile de árbol
40min
Arroz al cilantro
35 min
Puré de camote
40min
Aguacates rellenos de jaiba
1h