Compatibele versies
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (Hestan Cue™)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Atún crujiente
- 70 g de fécula de maíz
- 3 claras de huevo
- 40 g de panko
- 40 g de coco rallado sin azúcar
- 1 cdita de sal
- 4 piezas de atún fresco (aprox. 12 x 2.5 cm)
Salsa de ciruelas
- 80 g de ciruela pasa deshuesada
- 300 g de vino dulce, tipo Moscatel
- 200 g de crema (18% grasa)
- ½ cdita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 4 cdas de aceite vegetal (para sellar el atún)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 28.5 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 585.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de calabacita, cilantro y chile
40min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Sopa de apio
50min
Sopa de jitomate y elote
40min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30 min
Camarones salteados a los tres chiles
1h 30min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50min
Ravioles a la napolitana
50min
Crema de camarón
45min
Sopa de poro con hojaldre
45min
Risotto de camarón y espárragos
45min