![Filetes al vino tinto para 2 Filetes al vino tinto para 2](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E38CA4B5-A93D-4315-A319-FA884A28F149/Derivates/286D6813-3638-4881-96DC-E93B08B897FD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- sal fina, al gusto
- pimienta molida, al gusto
- 400 g de filetes de res, 2 medallones
- 65 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva
- 45 g de vinagre balsámico
- 310 g de vino tinto
- 150 g de agua
- ¾ cucharadita de concentrado de caldo de res
- 5 g de romero, fresco, solo las hojas
- 15 g de mantequilla sin sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2087 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9h 30min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1j 10 menit
Bruscetta
25 min
Filete relleno
40 min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25 min
Pollo a la mandarina con hinojo
50min
Puré de papa
50min
Risotto de jitomate y pechuga de pollo con ricotta al limón
45 min
Risotto con parmesano
30min
Filete a la pimienta
20 min
Pollo al cilantro y cuscús
30min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30 min