Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- sal fina, al gusto
- pimienta molida, al gusto
- 400 g de filetes de res, 2 medallones
- 65 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva
- 45 g de vinagre balsámico
- 310 g de vino tinto
- 150 g de agua
- ¾ cucharadita de concentrado de caldo de res
- 5 g de romero, fresco, solo las hojas
- 15 g de mantequilla sin sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2087 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Ensalada cremosa de papas
40min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15 min.
Arrachera al café con salsa de alcaparras
30min
Filete a la pimienta
20min
Puré de papa
50min
Pastel de carne
50min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Dip de espinaca y alcachofa
20min