Filetes al vino tinto para 2

Filetes al vino tinto para 2

4.1 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
2 porciones

Ingrediënten

  • sal fina al gusto
  • pimienta molida al gusto
  • 400 g de filetes de res 2 medallones
  • 65 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 20 g de aceite de oliva
  • 45 g de vinagre balsámico
  • 310 g de vino tinto
  • 150 g de agua
  • ¾ cucharadita de concentrado de caldo de res
  • 5 g de romero fresco, solo las hojas
  • 15 g de mantequilla sin sal

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 49 g
Calorieën 2087 kJ / 497 kcal
Vetten 18 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...