Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de farine de châtaigne
- 50 g de poudre de noisette
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 5 g de levure chimique
- ½ c. à café d'extrait de vanille
- 1 pincée de fleur de sel
- 30 g de sirop d'agave
- 10 g d'huile de coco hydrogénée, fondue
- 40 g de lait entier
- 40 g de pépites de chocolat noir et 15 g pour la finition
- 10 noix de pécan
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 203 kJ / 49 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Biscuits croquants à l'avoine
45min
Banana bread aux dattes
1h 10min
Pancakes à la farine de sarrasin
30min
Brownies aux dattes sans farine
45min
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
50min
Oatcakes (biscuits écossais à l'avoine)
1h 30min
Cookies coco, chocolat et noix du Brésil
25 min
Cookie aux agrumes sans gluten
30min
Carrot-cake
1h
Fondant au chocolat et haricots rouges sans gluten
35 Min
Pain brioché à la fleur d'oranger
3h 15 min
Gâteau sans gluten citron et coco
1h 15 min