Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 75 g masła, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 150 g mąki pszennej
- 50 g zimnej wody
- 1 szczypta soli
Karmel
- 150 g cukru
- 70 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
- 30 g wody
- 1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 6 - 8 jabłek, np. Golden Delicious, Reneta, Braeburn lub Boskoop
- 1000 g wody, do Mycia Wstępnego
- 1 łyżka octu, do Mycia Wstępnego
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1522 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 28 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta cytrynowa z bezą
2 Std. 30 Min
Paj (pie) z jeżynami
1 Std. 35 Min
Baklava
3h 10min
Strudel jabłkowy (Apfelstrudel) z sosem waniliowym (TM6)
4 Std. 40 Min
Chrupiąca focaccia
2h 10min
Chaczapuri adżarskie
1 Std. 45 Min
Mleczny chleb (metoda Tangzhong)
2h 45min
Ravioli z pokrzywą i ricottą
1 Std. 30 Min
Galette z krojonymi jabłkami (TM6)
1h 20min
Galette z krojonymi jabłkami (TM5)
1h 20min
Angielski pudding z Varomy z sosem waniliowym
40 Min
Pudding z czerstwego pieczywa z jabłkami i twarogiem
1 Std. 5 Min