Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn

Chutney z czerwonej cebuli i jeżyn

4.6 10 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 6u. 50min
2 słoiki

Ingrediënten

  • 25 g oliwy z oliwek
  • 500 g czerwonej cebuli pokrojonej w ćwiartki
  • 100 g cukru
    100 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 100 g octu jabłkowego
  • 1 łyżeczka soli
  • 200 g jeżyn, świeżych
    200 g jeżyn, mrożonych, uprzednio rozmrożonych

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 słoik

Natrium 1176.9 mg
Eiwitten 4.1 g
Calorieën 1904.2 kJ / 455.1 kcal
Vetten 13.2 g
Vezels 9 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 83.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...