Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g oliwy z oliwek
- 500 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
-
100
g cukru
of 100 g cukru trzcinowego, nierafinowanego - 100 g octu jabłkowego
- 1 łyżeczka soli
-
200
g jeżyn, świeżych
of 200 g jeżyn, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 1904.2 kJ / 455.1 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 83.1 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1176.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Boczniaki à la śledzie z cebulką
24h 15 min
Feta ubijana z mascarpone z sosem miodowym
20min
Chutney z czerwonej cebuli
24h
Pasztet z mięsa i warzyw z rosołu
2h
Krem klementynkowy (clementine curd)
30 min
Pasta śródziemnomorska
15min
Pikle z krojonej cebuli (TM6)
48h 45min
Dip z zielonymi oliwkami
10 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów
40min
Słodki sos mango z chili
50min
Rösti z warzyw korzeniowych (TM5)
50min
Ogórki po azjatycku (TM6)
1h 30min