Pigwa pod kruszonką

Pigwa pod kruszonką

4.5 58 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 25min
8 porcji

Ingrediënten

Nadzienie z pigwy
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
  • 120 g cukru
  • 1 łyżeczka cynamonu, mielonego
  • 700 g pigw obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na 3-4 cm kawałki (patrz wskazówka)
Kruszonka
  • masło do natłuszczenia
  • 320 g mąki pszennej
  • 1 ½ łyżeczki proszku do pieczenia
  • 1 szczypta soli
  • 1 jajko
  • 100 g cukru

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 101.3 mg
Eiwitten 5.4 g
Calorieën 1760.6 kJ / 420.8 kcal
Vetten 13.2 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 72 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...