Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
TM6 TM5

Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch

3.6 (518 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 rote Zwiebel, halbiert
  • 10 g Öl
  • 2 rote Paprika (ca. 300 g), in Stücken (2-3 cm)
  • 250 g Rinderhackfleisch
  • 20 g Tomatenmark
  • 200 g Wasser
  • 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
  • 1 EL Paprika edelsüß
  • 1 TL Thymian, getrocknet
  • 1 TL Salz
  • ½ TL Chili, gemahlen
  • 30 g Crème fraîche

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
2778 kJ / 664 kcal
Eiwitten
35 g
Koolhydraten
47 g
Vetten
38 g
Verzadigd vet
12 g
Vezels
15 g
Natrium
1326 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten