Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl
- 2 rote Paprika (ca. 300 g), in Stücken (2-3 cm)
- 250 g Rinderhackfleisch
- 20 g Tomatenmark
- 200 g Wasser
- 1 Dose Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Chili, gemahlen
- 30 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2778 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 1326 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackfleisch-Kartoffel-Eintopf
40 min
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45min
Würzig-schneller Reiseintopf
35 Min
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45min
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45min
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50 Min
Kürbis-Tomaten-Gemüse mit Bratwurstklößchen und Kartoffeln
45min
Linsensuppe mit Süßkartoffeln und Nudeln
35 Min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30 min
Griechisches Kartoffelgulasch
45min
Hackfleischtopf mit Porree und Auberginen
40 min
Reisnudeltopf mit Kürbis und Paprika
25 Min