Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 ovos
- 4 pitadas de pimenta preta
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 40 g azeite
- 600 g mistura de legumes (por exemplo, batata, cenoura, aipo...), cortados em pedaços (1-2 cm aprox.)
- 2 pés de salsa, só as folhas, mais q.b. p/ servir
- 25 g caldo de legumes caseiro
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- 240 g feijão-branco cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1462.3 kJ / 349.5 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 0.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de couve e batata
50min
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45min
Caldo-verde de feijão branco
40min
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55min
Sopa de batata e cogumelos secos
30min
Patê de bacalhau
2h 20min
Sopa de feijão-branco
25min
Sopa de couve-flor e frango
40min
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40min
Sopa 3 C's
45h
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1h
Sopa de nabo e alho-francês
1h