Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated Chicken
- 680 g chicken breasts, skinless, boneless, cubed (4 cm)
- 1 ¼ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
- 1 stalk lemon grass, fresh, cut in pieces (2.5 cm)
- 2 garlic cloves
- 15 g soy sauce
- 1 tsp sriracha sauce
- 1 tsp coriander, ground
- 1 tsp turmeric, dried, ground
- 1 lime
Peanut Sauce
- 85 g peanut butter, smooth
- 15 g sriracha sauce
- 1 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp soy sauce
- 1 tsp sugar (optioneel)
- 60 g water
- 5 tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable, canola, as needed to fry
- kosher salt, Diamond Crystal®, to season, to taste
- 20 fresh cilantro leaves, chopped
- 1 - 2 limes, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1854 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1604 mg
Alternatieve recepten
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Pork and prawn dumplings
55min
Teriyaki sauce
25 Min
Chicken Pad Thai
45min
Thai burgers
30min
Fresh pasta dough
1h
Hoisin Pork Bowl
45min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5sa
Chicken skewers with peanut satay sauce
2 Std.
Quick gyros with tzatziki
30min