Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g wody
- 1 ½ łyżeczki soli
- 250 g batatów, pokrojonych na kawałki
- 120 g mleka, w temp. pokojowej
- 15 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
25
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 1 opakowanie suchych drożdży (7-8 g) - 50 g masła, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 1 jajko
- 500 g mąki pszennej, typ 500, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 1 łyżka cukru pudru
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1228.1 kJ / 293.3 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 330.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb jabłkowy z płatkami owsianymi i tymiankiem
1h 30min
Zielony chleb ze szpinakiem
2h 45 min
Ciasteczka owsiane marchewkowo-pomarańczowe
45min
Gofry dyniowe z rzodkiewkową salsą
1h 10min
Halloweenowe bułeczki dyniowe
2h 40 min
Różowe bułki z czarnuszką
2h
Kopytka marchewkowe z masłem cynamonowym
40min
Pudding z czerstwego pieczywa z jabłkami i twarogiem
1 Std. 5 Min
Dyniowy chlebek do odrywania (bez laktozy)
2h 30min
Placki z zielonego smoothie
45min
Bułeczki-jabłka
2h 30min
Muffinki z jabłkiem i daktylami (bez cukru)
45min