Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 35 g d'huile d'olive
- 200 g de blé précuit, type Ebly®
- 40 g de ciboule, coupée en morceaux
- 5 feuilles de basilic frais
- 70 g de carotte, coupée en cubes (1 cm)
- 100 g de poivron rouge, coupé en cubes (1 cm)
- 100 g de courgette, coupée en cubes (1 cm)
- 130 g d'aubergine, coupée en cubes (1 cm)
- 1 c. à café de sel
- 1 - 2 pincées de thym déshydraté (optioneel)
- 30 g de pignons de pin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1606.3 kJ / 382.5 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 1166 g
- Natrium
- 2.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25 min
Salade d'orge composée
40 min
Salade de quinoa et haricots verts
30min
Salade de thon, haricots et avocat
20min
Salade de pâtes aux courgettes
50min
Salade de pâtes, concombre et thon
30min
Salade de blé aux petits légumes
35min
Salade de penne à l'italienne
35min
Salade grecque
30min
Salade de blé au vinaigre balsamique
40 min
Salade de pâtes au thon et aux olives
25 min
Riz fondant aux légumes
25 min