Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2
bucăți rasol de vită, feliat, cu os (aprox. 700 g), (vezi recomandarea)
of 300 - 400 g carne de vită, fără os (ex. din fasonări) (vezi recomandarea) - 30 g ulei vegetal
- 120 g ceapă, cu coajă, tăiată jumătăți
- 100 g morcovi, tăiați rondele (1 cm)
- 50 g țelină rădăcină, tăiată bucăți (2 cm)
- 2 căței de usturoi, cu coajă
- 1 - 1 ½ linguriță sare
- 10 boabe de piper negru
- 5 boabe de ienibahar
- 1 - 2 foi de dafin, uscate
- 1200 - 1400 g apă
- Voeding
- per 1 borcan
- Calorieën
- 402.3 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1046 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bol Buddha cu carne de pui
1 Std.
Ardei umpluți cu spanac, cartofi și sos de mentă
55 dk
Carne de vită la tigaie, cu Caponata
45 Min
Portocale în sirop de cuișoare
Geen beoordelingen
Salată cu prosciutto, rucola și mozzarella
40 Min
Sorbet de litchi cu vodcă
Geen beoordelingen
Margarita de citrice
10 dk
Gnocchi cu sos de roșii și busuioc
Geen beoordelingen
Chifteluțe cu sos BBQ de căpșune
45 Min
Unt italian
10 dk
Ciuperci murate
6ωρ. 30 λεπτ.
Iaurt simplu, preparat în bolul de mixare
12sa 10 dk