Sponge cake all'arancia

Sponge cake all'arancia

4.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
8 porzioni

Ingrediënten

Pan di Spagna all'arancia
  • 220 g zucchero
  • 1 arancia solo la scorza (senza la parte bianca)
  • 220 g di burro a temperatura ambiente, a pezzi + q.b.
  • 4 uova
  • 220 g farina tipo 0
  • 16 g di lievito in polvere per dolci
Meringa
  • 4 albumi
  • 190 g zucchero
  • 1 pizzico di sale
Mousse allo yogurt
  • 6 g di gelatina in polvere
  • 25 g di acqua
  • 250 g di yogurt greco bianco
  • 1 cucchiaino di essenza di vaniglia
Terminare la preparazione
  • fragole a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 193.2 mg
Eiwitten 11.7 g
Calorieën 2346.7 kJ / 293.4 kcal
Vetten 25.4 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 14.3 g
Koolhydraten 76.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...