Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poolish
- 75 g di acqua
- 1 pizzico di lievito di birra fresco (la dose esatta è 0,1 g)
- 75 g di farina tipo 1 w 280 (vedere varianti) + q.b. per infarinare
Impasto
- 150 g di farina tipo 1 w 280 + q.b. (vedere varianti)
- 45 g di acqua
- 4 ½ g di sale
- 1 ½ g di lievito di birra fresco
- 45 g di cubetti di ghiaccio
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 962 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette
4u.
Lievito madre
72h 15min
Ciabattine veloci
3h 10min
Fette biscottate
5h 50min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Filone di sola semola
2u. 50min
Piadina con esubero di lievito madre
1u. 50min
Pane pugliese
29h 20min
Spianata sarda
7 Std. 45 Min
Panini rosette
23h 20min
Rosette
5h 20min
Il pane di Altamura
4u.