Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g leftover bread (crusts and slices)
- 225 g plain flour, plus extra to dust
- 220 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 1 egg
- 40 g water, plus extra 20 g if needed
- Voeding
- per 750 g
- Calorieën
- 13622.6 kJ / 3255.9 kcal
- Eiwitten
- 57.3 g
- Koolhydraten
- 320.4 g
- Vetten
- 194.7 g
- Verzadigd vet
- 117 g
- Vezels
- 14.2 g
- Natrium
- 3443.5 mg
Alternatieve recepten
Self-raising flour
5 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
Golden syrup
55min
Traditional Worcestershire sauce
35 Min
Natural (plain) yoghurt
11hod. 10min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 Std. 15 Min
Egg Custard
10 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Hemp milk
5 min
Gluten free Worcestershire sauce
1h 10min
Baking powder
5 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10min