Apparaten en accessoires
蠔油燴烏参
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
油10 克
-
薑 切絲15 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片60 克
-
甜豌豆 去除兩側粗纖維60 克
-
海蔘 清洗去除內臟,切斜片200 克
-
熟白果 (真空包裝)50 克
-
蠔油15 克
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
692.2 mg
Eiwitten
9.8 g
Calorieën
565.2 kJ /
135.1 kcal
Vetten
5.4 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
4186.3 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
57 recepten
Taiwan
Taiwan