蠔油燴烏参

蠔油燴烏参

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 切絲
    15 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    60 克
  • 甜豌豆 去除兩側粗纖維
    60 克
  • 海蔘 清洗去除內臟,切斜片
    200 克
  • 熟白果 (真空包裝)
    50 克
  • 蠔油
    15 克
  • ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 692.2 mg
Eiwitten 9.8 g
Calorieën 565.2 kJ / 135.1 kcal
Vetten 5.4 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 4186.3 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...