Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 克 排骨 ,大塊帶肉,泡水30分鐘去除雜味,瀝乾
- 400 克 大白菜
- 11 克 蒜頭
- 8 克 白芝麻 ,(詳見要訣)
- 10 克 韓國辣椒粉 ,(粗)
- 15 克 韓國辣椒醬
- 15 克 魚露
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 1350 克 水
- 7 克 薑 ,切片
- 2 朵 乾香菇 ,洗淨
- 25 克 青蔥 ,切段
- 20 克 韓式大醬
- 2 顆 馬鈴薯 ,對切半
- 100 克 黃豆芽
- 1 包 金針菇
- 白飯
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2514.7 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 872.3 mg