溏心麻藥蛋

溏心麻藥蛋

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
6 人份

Ingrediënten

煮蛋
  • 6 顆
  • 至和主鍋內的 1 公升指示線水平
  • 冰水
麻藥蛋醃汁
  • 切小塊
    10 克
  • 白芝麻
    5 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 醬油
    150 克
  • 冰糖粉
    70 克
  • 120 克
  • 青蔥 切蔥花
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 切小圈,依照個人辣度喜好調整,(詳見要訣)
    20 - 30 克
  • 白芝麻
    1 茶匙
  • 韓國麻油
    20 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 人份

Natrium 11002.8 mg
Eiwitten 20.1 g
Calorieën 2754.5 kJ / 658.3 kcal
Vetten 25.5 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraten 94.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...