Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 克 韓式冬粉
- 溫水 ,浸泡用
- 5 克 乾香菇
- 4 茶匙 糖
- ¾ 茶匙 黑胡椒粉
- 5 大匙 醬油
- 6 大匙 香油
- 150 克 菲力牛排 ,切細條(約 1 公分 x 5 公分)
- 200 克 紅蘿蔔 ,切塊 (約5 公分)
- 150 克 洋蔥 ,切半
- 150 克 蘑菇
- 2 蛋
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 1000 克 水
- 150 克 新鮮菠菜葉
- 4 蒜頭
- 20 克 油
- 2 茶匙 烘烤芝麻粒
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2266.8 kJ / 541.8 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 44.7 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 2105.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
照燒雞肉彩椒熱壓三明治
Nessuna valutazione
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Nessuna valutazione
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Nessuna valutazione
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Nessuna valutazione
焗烤肉醬茄子捲
Nessuna valutazione
辣拌杏鮑菇
20 Min
鮮蝦菠菜咖哩
Nessuna valutazione
松柏長青 (涼拌高麗菜) (TM6)
Nessuna valutazione
美式高麗菜沙拉
Nessuna valutazione
椰奶優格(全素)
Nessuna valutazione
XO醬紅麴米菓
30 Min
示範使用 - 番茄麵片湯
Nessuna valutazione