彩椒松阪肉

彩椒松阪肉

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 切絲
    15 克
  • 松阪肉 切片(約0.5公分厚)
    200 克
  • 綜合甜椒 切條(寬約1公分)
    150 克
  • 醬油
    15 克
  • 原味腰果
    60 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 410.5 mg
Eiwitten 15.8 g
Calorieën 1435.7 kJ / 343.2 kcal
Vetten 27.2 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 8208.9 g
Koolhydraten 10.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...