花膠燉雞

花膠燉雞

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
2 人份

Ingrediënten

  • 雞高湯
    800 克
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 花膠 (乾燥),浸發後川燙切塊(約3公分),詳見要訣
    40 克
  • 鈕扣菇 泡軟
    6 朵
  • 黑棗 洗淨,瀝乾
    15 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),預先川燙去血水
    250 克
  • ½ 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 384.3 mg
Eiwitten 24.6 g
Calorieën 773.8 kJ / 185 kcal
Vetten 6.6 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 236.1 g
Koolhydraten 6.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...