炸羊乳起士牛肉丸
TM6 TM5 TM31

炸羊乳起士牛肉丸

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 克 煙燻牛肉 (Cecina),切小塊(詳見要訣)
  • 20 克 橄欖油
  • 60 克 無鹽奶油
  • 40 克 洋蔥 ,切小塊
  • 160 克 麵粉
  • 800 克 牛奶
  • ½ 茶匙 鹽
  • 150 克 新鮮羊乳起士 ,切丁
  • 300 - 400 克 麵包粉
  • 2 - 3 顆 蛋 ,打散備用
  • 500 - 600 克 油炸用蔬菜油

Voeding
per 1 塊
Calorieën
514 kJ / 123 kcal
Eiwitten
4.1 g
Koolhydraten
1 g
Vetten
7.5 g
Verzadigd vet
7.5 g
Vezels
0.2 g
Natrium
182.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten