Pan corsario doble
TM31 TM5 TM6

Pan corsario doble

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Soaker caliente

  • 170 g de granos de centeno
  • 255 g de agua

Masa madre de centeno

  • 330 g de agua
  • 15 g de pie de masa de centeno
  • 255 g de harina integral de centeno

Masa principal

  • 2 cucharaditas de aceite para engrasar
  • 85 g de agua fría
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 255 g de harina integral de centeno
    of 255 g de harina de centeno
  • 170 g de harina de espelta
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)

Voeding
per 1 unidad
Calorieën
12939 kJ / 3092 kcal
Eiwitten
105 g
Koolhydraten
645.3 g
Vetten
25.1 g
Verzadigd vet
2.8 g
Vezels
109.2 g
Natrium
4792.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten