Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaker caliente
- 170 g de granos de centeno
- 255 g de agua
Masa madre de centeno
- 330 g de agua
- 15 g de pie de masa de centeno
- 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 2 cucharaditas de aceite para engrasar
- 85 g de agua fría
- 15 g de levadura prensada fresca
-
255
g de harina integral de centeno
of 255 g de harina de centeno - 170 g de harina de espelta
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 12939 kJ / 3092 kcal
- Eiwitten
- 105 g
- Koolhydraten
- 645.3 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 109.2 g
- Natrium
- 4792.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Barritas crujientes malteadas
6h 30min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Pan Venecia
17h 10min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Pan payés con masa madre
16h
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min