Pan corsario doble

Pan corsario doble

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 15u. 20min
1 unidad

Ingrediënten

Soaker caliente
  • 170 g de granos de centeno
  • 255 g de agua
Masa madre de centeno
  • 330 g de agua
  • 15 g de pie de masa de centeno
  • 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
  • 2 cucharaditas de aceite para engrasar
  • 85 g de agua fría
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 255 g de harina integral de centeno
    255 g de harina de centeno
  • 170 g de harina de espelta
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 unidad

Natrium 4792.1 mg
Eiwitten 105 g
Calorieën 12939 kJ / 3092 kcal
Vetten 25.1 g
Vezels 109.2 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 645.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...