Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g amestec de legume pentru sotat (ex. țelină, morcov, ceapă), bucăți
- 2 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
- 40 g ulei de măsline, plus pentru stropit
- 500 g carne de vită, fără os, pentru friptură, dintr-o singură bucată
- 150 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii
- 2 foi de dafin, uscate
- 25 g concentrat pastă de legume sau de carne
- 25 g pastă de roșii
- 80 g vin roșu
- 80 g apă
- pătrunjel proaspăt, pentru servit
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1376.8 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 75 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lipii cu mușchi de vită și piure de fasole
5 Std. 15 Min
Aluat de pizza cu trio de topping-uri
2j 10 menit
Cotlete de porc cu portocală
2 godz. 25 min
Copane de pui în sos picant puttanesca
2h 15 min
Cocktail ”White Russian”
5 min
Lipii cu carne de pui și ananas
1j 20 menit
Mojito de zmeură
10 min
Mușchi de vită cu unt Café de Paris
Geen beoordelingen
Omletă cu pui în stil thailandez
50 menit
Trofie cu macrou și lămâie
30 min
Friptură sous-vide cu sos cremos de lămâie
1j 30 menit
Ouă poșate, cu salsa cu somon afumat și avocado
30 min