Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de arroz
- 600 g de col china en trozos de 5 cm
- 3 cucharadas de sal
- 200 g de zanahorias en trozos de 3 cm
- 150 g de rábano daikon en rodajas de 2 cm
- 150 g de cebolla en trozos
- 20 g de jengibre fresco
- 6 dientes de ajo
- 200 g de agua con gas
- 50 g de azúcar moreno
- 65 g de cebolleta recta en trozos de 5 cm
- 2 cucharadas de salsa de pescado
- 1 - 2 cucharadas de chile seco desmenuzado
- 250 g de agua (y algo más para cubrir)
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 248 kJ / 59 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 313.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de garbanzos (Chana masala)
20min
Curry indio de verduras
50 min
Berenjenas al miso (Al vacío)
2u. 45min
Pasta de curry verde
30 min
Berenjenas con salsa de miso
1h
Curry massaman (Ternera al curry rojo)
45 min
Algas wakame en tempura - Japón
30 min
Curry indio de verduras
40 min
Lasaña vegana de setas y kale con pesto de rúcula y nueces
2h
Berenjenas con salsa de miso
50 min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2 Std. 10 Min