Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- 470 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 130 g Olivenöl
- 2 ¾ TL Salz
- 1 Ei, getrennt
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Ringen
- 2 rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 1 Aubergine (ca. 250-300 g), in Würfeln (1 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Harissa (siehe Tipp)
- 200 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 1 - 2 Prisen Kreuzkümmel (Cumin)
- ½ TL Paprika edelsüß
- 150 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 4 Stängel Minze, abgezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2015 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene vegetarische Enchiladas
50 min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1h
Gemüse-Döner
40 min
Mediterrane Tomaten-Galette
1h 15 min
Oliven-Feta-Knödel mit Tomatensauce
2h
Antipasti-Calzoni
1h 20 min
Gözleme mit Feta
1h
Süßkartoffeln mit mexikanischer Füllung
1h 30min
Pide mit Spinatfüllung
1h 15 min
Veggie-bubble-up-Pizza
2h
Ajvar-Röllchen
2h 20 min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30min