Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Langos
- Öl zum Einfetten
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 100 g Milch
- 250 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 ½ TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Kräuter der Provence
Creme und Fertigstellung
- 30 g Pinienkerne
- 150 g Scamorza, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 Bund Basilikum, in feinen Streifen
- 300 g Frischkäse
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Mehl zum Bearbeiten
- Öl zum Ausbacken
- 200 g Tomaten, entkernt, in Würfeln (ca. 5 mm)
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2409 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Überbackene Taco Shells mit schwarzen Bohnen
30 min
Veganer Dürüm
30 min
Langos mit Senfcreme und Räucherlachs
1h 30min
Pink Persia Poutine
1h 30min
Caprese-Baguette
14 Std.
Gemüse-Döner
40min
Lahmacun-Pizza
2 godz.
Halloumi-Wraps
40min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40min
Vollkorn-Pita mit Gemüse und Hummus
1h 45min
Langos klassisch
1h 30min