Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sushi Reis
- 40 g Reisessig für Sushi (z. B. von Mizkan)
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 15 g Zucker
- 10 g Reiswein (Mirin)
- ¾ TL Salz
- 180 g Sushi Reis
- 230 g Wasser
- 2 - 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 1 EL schwarzer Sesam
Lachs und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Zitronensaft zum Beträufeln
- 1 Avocado, in Würfeln (2 cm)
- Sojasauce zum Beträufeln
- Mayonnaise zum Beträufeln
- Sriracha-Sauce zum Beträufeln
- 4 Nori-Blätter, in je 6 Rechtecke geschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2962 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 679 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Koreanischer Gurkensalat
25 Min
Sushireis
1h 30min
Reis-Röllchen mit Erdnussdip
45min
Summer Rolls mit Spargel und Garnelen
50min
Koreanische Ramen mit Tofu
1h
Summer Rolls
45min
Pink Persia Poutine
1h 30min
Ricepaper-Dumplings
40min
Mandel-Limetten-Slushy
10 dk
Sushi-Donuts
1h 45min
California Roll (Inside-out-Sushi)
1h 15min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 Min