Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brownie
- 200 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 150 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Zucker
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Eier
- 1 Prise Salz
- 160 g Mehl
- 1 TL Backpulver
Füllung und Fertigstellung
- 70 g Zucker
- 15 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 5 g Sahnesteif
- 100 g Schmand
- 250 g Quark, 20% Fett
- 30 g weiße Schokolade, in Stücken
- 20 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 350 g Erdbeeren, geviertelt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2329 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 277 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schoko-Riegel-Muffins
1 godz.
Blondie mit Fleur de Sel und Schokoganache
5h
Zimt-Weihnachtstorte
8h 20min
Zitronen-Joghurt-Muffins
1h 45min
Rübli-Cupcakes
50min
Möhrenkuchen mit Frischkäse-Guss
1h 30min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Möhren-Pistazien-Kuchen
1 godz.
Möhrenkuchen, schwedisch
2 godz.
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1h 30min
Handbrot mit Schinken und Käse
12 godz. 30 min
Pfirsich-Schmand-Kuchen
2 godz.