Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 40 g Butter, in Stücken
- 40 g Karamellkekse
- 30 g Butterkekse
- ½ TL Zimt
Cheese-Cream 1
- 50 g Heidelbeeren, TK
- 300 g Doppelrahm-Frischkäse
- 120 g Quark, 40% Fett
- 100 g brauner Zucker
- 15 g Speisestärke
- 75 g Sahne
- 1 Ei
- 10 g Zitronensaft
Cheese-Cream 2
- 200 g Schmand
- 25 g Sahne
- 25 g brauner Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g Zitronensaft
- 50 g Heidelbeeren, TK, aufgetaut
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1371 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Blondies mit Macadamianuss-Streuseln
1 Std. 10 Min
Carrot Cake Trifle
10h
Himbeer-Cheesecake mit weißer Schokolade
6 godz. 30 min
Möhrenkuchen mit Frischkäse-Guss
1h 30min
New York Cheesecake mit Kirschtopping
7h
Cheesecake-Brownies
3 Std.
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2 godz. 30 min
Cheesecakes am Stiel
8 Std.
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3 Std.
Himbeer-Frischkäse-Torte
2 godz. 30 min
Schokoladenkuchen mit Frischkäse-Karamell-Topping
2 godz. 30 min
American Cheesecake mit Heidelbeersauce
9 godz. 30 min