Compatibele versies
Pastă tartinabilă de ciuperci și semințe de floarea soarelui
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g semințe de floarea soarelui, clătite
- 290 g apă
- 10 g vin alb (optioneel)
- 100 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate jumătăți sau sferturi
- 50 g ulei de măsline
- 60 g șalote, tăiate jumătăți
- ½ - 1 linguriță sare
- ¾ linguriță piper negru măcinat
- 10 g sos de soia (optioneel)
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 16.7 g
- Natrium
- 257.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pate de ciuperci
1 Std. 30 Min
Ouă de Paște vopsite în roșu-maroniu
55 min
Salată de fasole albă
5min
Ciuperci umplute cu ciuperci
50 Min
Bile proteice cu migdale și nuci pecan
10min
Prăjitură cu făină de mălai, căpșune, nectarine și migdale
2 Std. 45 Min
Băutură de migdale
8 Std. 40 Min
Sos cu macrou afumat și năsturel
5min
Pastă de măsline
5min
Pâté de ciuperci
1óra 25p
Pastă de caju cu verdețuri
10min
Humus cu mazăre și fasole
25 Min