Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g espargos verdes s/ a parte lenhosa
- 60 g cebola
- 1 dente de alho
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- 150 g batata cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 100 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 425 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes esfarelado - 2 pitadas de noz-moscada
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de pimenta preta
- 1 c. chá de sal
- 150 g natas, min. 30% de gordura
- Folhas de salsa q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 767 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 705 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de castanhas
30 min
Creme de couve-flor, caril e leite de coco
50 min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1 Std. 5 Min
Sopa cremosa de ervilhas
40 min
Creme da rama do alho-francês
40 min
Creme de espargos verdes com manteiga de pinhão picante
Geen beoordelingen
Creme de camarão
1 godz.
Creme de cenoura e tangerina com gengibre e cardamomo da Catarina Sanches
45 min
Creme de brócolos e couves-de-bruxelas
50 min
Creme de canónigos
25min
Creme de espargos com parmesão
30 min
Creme de ervilhas
40 min