Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 4 brins de persil frais
- 10 g de beurre
- 250 g de morilles fraîches, coupées en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au curry et noix de coco
35 min
Risotto (Escale gourmande)
30min
Risotto
30min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 min
Risotto aux asperges
35 min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Risotto aux cèpes
30min
Risotto de printemps
55 min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 Min
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35 min