Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 4 brins de persil frais
- 10 g de beurre
- 250 g de morilles fraîches, coupées en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1513 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto
30min
Risotto tout vert
40min
Risotto aux cèpes
30min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45min
Risotto aux asperges
45min
Risotto de printemps
55min
Risotto (Escale gourmande)
30min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Risotto aux asperges
35min
Risotto au safran à la milanaise
1h 30min
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min