Dinkel-Roggen-Landbrot
TM6 TM5

Dinkel-Roggen-Landbrot

4.8 (1.2K beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g Buttermilch
  • 50 g Wasser
  • 1 TL Honig
  • ½ Würfel Hefe (20 g)
  • 250 g Roggenmehl Type 1150
  • 150 g Dinkel-Vollkornmehl
  • 300 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 3 TL Salz

Voeding
per 1 Scheibe
Calorieën
739 kJ / 177 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
33 g
Vetten
1 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
2.9 g
Natrium
19 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten