Dinkel-Roggen-Landbrot

Dinkel-Roggen-Landbrot

4.8 1.4K beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u.
15 Scheiben

Ingrediënten

  • Buttermilch
    500 g
  • Wasser
    50 g
  • Honig
    1 TL
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Roggenmehl Type 1150
    250 g
  • Dinkel-Vollkornmehl
    150 g
  • Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
    300 g
  • Salz
    3 TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Scheibe

Natrium 19 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 739 kJ / 177 kcal
Vetten 1 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 33 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...