Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g Dinkelmehl Type 630
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 500 g Buttermilch
- 30 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 793 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Brötchen
1 Std. 40 Min
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Kartoffelbrot
1h 50 min.
Dinkelkruste
2u. 20min
Joghurtkruste
3 Std.
Dunkles Landbrot
3 Std.
Bierbrot
2h
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Joghurtbrot
2h
Buttermilch-Kartoffel-Brot (Zwirbelbrot)
1h
Roggen-Malzbier-Brot
2u. 20min