Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de azeite
- 280 g massa tipo penne
- 300 g couve-flor, só os floretes
-
140
g queijo scamorza fumado, cortado em pedaços
of 140 g queijo gruyère cortado em pedaços - 40 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 40 g farinha
- 500 g leite
- ½ c. chá de pimenta
- ½ c. chá de noz-moscada
- 60 g presunto em cubos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2556 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa com atum e brócolos no forno
30min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Refogar 200-300 g de cebola
20min
Arroz agulha
35 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 Min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 Min
Refogar 200 g de cebola
25min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Refogar 350 g de chalota
25min
Refogar 250 g de chalota
25min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1 Std. 5 Min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 Min