Compatibele versies
Costeletas de porco em sous-vide com molho de abacaxi e batatas assadas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 costeletas de porco
- 300 g batata (de casca vermelha p/ fritar) c/ pele, limpa e cortada em metades
- 10 g folhas de salsa
- 50 g manteiga cortada em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- Água q.b. p/ cozer
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 25 g chalota
- 20 g azeite
- 300 g abacaxi cortado em pedaços
- 10 g açúcar amarelo
- 10 g mostarda
- ½ c. chá de curcuma em pó
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3113 kJ / 743 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 40 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1355 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Monstros de puré de batata
2 godz. 5 min
Coxas de frango picantes em sous-vide com cenouras glaceadas
2h 50min
Espetadas de camarão e limão com molho de mostarda
50 Min
Risoto de marisco Gochujang
1 Std.
Frango georgiano (Chakhokhbili) com bulgur
1 Std. 15 Min
Legumes cozidos com molho de queijo
50 Min
Bife com manteiga de ervas
2h 15min
Carne de porco assada com arroz e ovo
45min
Ganso de vitela estufado
11 Std. 30 Min
Arroz de costeleta de porco ao estilo de Hong Kong
1 Std. 30 Min
Carne de porco à alentejana
2 Std. 30 Min