Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 50 g açúcar
- 1 c. chá de sal
-
100
g conhaque
of 100 g whisky - 20 g vinagre de sidra
- 200 g polpa de tomate
- 100 g ketchup
- 5 g molho inglês
- 1 c. chá de alho em pó
- 1 c. chá de cebola em pó
- 40 g sumo de limão ( 1 unid. aprox.)
- 500 g carne de porco p/ guisar cortada em cubos
- 1 folha de louro
Massa
- 60 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 5 pés de tomilho, só as folhas
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 3 pés de manjericão, só as folhas
- 20 g talo de aipo
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 dente de alho
- ½ c. chá de piripíri em pó
- 500 g vinho tinto
- 900 g água
- 350 g massa tipo spaghettini
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2751 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Carne em vinha de alhos
96 Std.
Carne de porco assada com arroz e ovo
45 min
Ovos tingidos de verde
55 min
Bacalhau com vinho do Porto
45 min
Guisado dos reis
13h 10min
Salteado de porco com molho de pimenta preta
30 Min
Rojões em vinho tinto
50 min
Arroz com carne e brócolos
50 min
Macarrão alpino
45 min
Risoto à portuguesa
1 godz.
Carne guisada desfiada com massa
6h 20 min
Laços com carne picada e linguiça
45 min