Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe pour la garniture
- 1 pincée de sel
- 90 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à café bombée de paprika
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 50 g de tomates, en cubes
- 250 g de viande de bœuf hachée
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de mozzarella râpée
- 12 olives noires
- 4 œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3319 kJ / 794 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Pides aux trois fromages
1h 40min
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2 godz. 15 min
Buns jambon-fromage, carottes râpées aux pommes
3h 50min
Gozleme
1h 40min
Sincronizada au poulet, tomate et coriandre
1 Std. 15 Min
Pain pide (pain turc)
2h
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1 Std. 50 Min
Galettes d'Izmir
1h 5min
Pizza turque au bœuf et aux épinards
40 min
Batbout au fromage
30 min
Pita à la dinde façon kebab, sauce blanche
35min
Pizza lahmacun à la turque
1h